Fa ja un mes, concretament al darrer diumenge d’octubre, es celebrava l’Aplec al Puig. Es commemorava l’estada del rei Jaume I al Puig, des d’on es controla tot el territori de l’Horta, i on es planificà l’entrada a la ciutat de València. Aquest acte consistia en una marxa que començava a València i acabava al Puig i després, hi havia un dinar i mini-concert. El nostre col·lectiu, per descomptat que no s’ho va perdre. La marxa al Puig és llarga però val la pena, vas descobrint pobles dels quals no havies sentit mai res i aprens valors i cultura del País Valencià.

Des de València, passant per Tavernes Blanques, Bonrepòs i Mirambell, Cases de Bàrcena, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Emperador, Museros, Massamagrell, La Pobla de Farnals, fins a arribar al Puig.

I després de la gran caminada, un bon dinar, una xerrada per part del nostre diputat a les Corts, Enric Morera, i una actuació musical. Ens va eixir un dia esplèndid per a un dia festiu i reivindicatiu. Al pròxim any, tornarem!!

Per la cultura del País Valencià!