Després d’un xicotet periode de vacances, tornem per informar-los a tots!

Abans de començar a comentar-vos com estan les coses per l’Ajuntament, volem recordar-vos que el pròxim diumenge serà la XXIIIena TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA RIBERA A SOLLANA, ja que aquest últim diumenge a causa de l’oratge no es va poder preparar i es va haver d’anul·lar! Esperem que aquest cap de setmana es puga realitzar sense cap tipus de contratemps! També volem recordar-los que el divendres serà la V NIT DE ROCK amb la participació de “Bajoqueta Rock” “Anguiles de camal” “La Gossa Sorda” i “The Skartats”. Esperem que gaudisquen d’aquests actes reivindicatius per a l’ús normalitzat de la nostra llengua!



Ara sí, volíem comentar certes coses que han passat durant aquest periode a l’Ajuntament de Sollana!

Una cosa fonamental, ha estat la presentació dels pressupostos, els quals encara no han estat aprovats! De moment, els tres partits a l’oposició s’han oposat a aprovar aquests! Nosaltres tenim un motiu i és que pensem que eixos pressupostos no beneficien per a res el ciutadà sinó que es preocupen massa per fer obres faraòniques i no per preocupar-se de la vida diària del ciutadà!

Al passat plenari del dia 17/4/08 el BLOC presentà tres mocions, les quals explicarem seguidament:

-Creació del Consell de Participació Ciutadana: tots els partits polítics van estar d’acord amb l’aprovació per a la creació d’aquest Consell.

-Commemoració del 15é aniversari de l’assasinat de Guillem Agulló: Tots els partits polítics van estar d’acord en recolzar-la.

-Paralitzar les obres de construcció de la rodona a l’antiga N-332: aquesta moció va ser votada punt per punt i el resultat va ser que els dos partits majoritaris (PP i PSOE) van votar en contra els 3 punts i el partit Independents va votar a favor els 2 últims punts i en contra el primer punt. Per tant, la moció no va ser aprobada!

**Les 3 noves mocions estan penjades baix de la mateixa pàgina**