Hola! Disculpeu per haver estat tant de temps sense actualitzar, però ja hem tornat.
Les coses a l’Ajuntament de Sollana no van massa bé, amb açò de la crisi la situació econòmica de l’Ajuntament és preocupant i, si l’alcaldessa en compte de solucionar, agreuja la situació, anem apanyats.
Amb aquesta situació de crisi econòmica el govern socialista ha continuat malbaratant els diners, ha deixat de banda l’estalvi, i ara vol que li aproven una modificació de crèdit que preten augmentar partides com les de festes de més de 100.000€ a quasi 200.000€. Un disbarat si tenim en compte la situació actual.
Per altra banda, el PSOE no està tinguent la legislatura tan fantàstica que s’esperava ja que alguns dels seus regidors no poden amb tantes funcions i l’alcaldessa va assumint cada vegada més poder. Acabarà açò en una centralització del poder per part de l’alcaldessa?

El col·lectiu del BLOC ja ha presentat més de 20 mocions a l’Ajuntament, més que sumant les mocions que han presentat entre els altres tres partits. Açò significa que el BLOC, per primera vegada a l’Ajuntament de Sollana, està treballant per millorar el poble, per millorar la vida del ciutadà i demostrar que és un partit de progrés que s’esforça per dur endavant el seu programa electoral.
Durant aquest mes, el col·lectiu del BLOC Sollana-El Romaní, ha assistit un any més al Aplec al Puig, un acte que es celebra cada any el darrer diumenge d’octubre. Cada any som més gent els que volem viure eixa experiència i, per això, des d’ací us convidem a que vingau el pròxim any. (**Més avall podreu vore les fotos del Aplec**)
Abans d’acabar amb aquest escrit, volem comunicar-vos que, com cada any, els Consells Comarcals del BLOC de la Ribera lliuren el Guardó d’Or. El Guardó d’Or de La Ribera es va establir l’any 1992 per distingir les persones, organitzacions i col·lectius que s’han destacat per la seu trajectòria en favor del la llengua, la cultura i el territori de La Ribera i del País Valencià. Aquest any estem orgullosos de que se li atorgue al Col·lectiu Ullal de Sollana per tota la seua tasca a favor de la llengua i defensa del patrimoni cultural i mediambiental. El sopar i lliurament del XVII Guardó d’Or es celebrarà el pròxim divendres 28 de Novembre a les 21:30h en la Seu social de les persones majors de Sollana. El preu del tiquet és de 30€ i poden reservar-lo fins al dia 25 de novembre al telèfon 629578640. Esperem que el col·lectiu Ullal reba la màxima assistència per part del seu poble.

Moltes Gràcies per estar ahí!
Ens vegem aviat!