Els passats dies 28 de febrer i 1 de març es va celebrar el V Congrés Nacional del Bloc.

Va ser un Congrés molt tranquil, tots els temes es van tractar obertament sense cap alteració de to i sobretot amb moltíssim diàleg com és habitual en els debats del Bloc.

Les ponències es van tractar per separat, per una part estava la Ponència d’Estatuts i per l’altra part estava la Ponència de Política i Estratègia. Vam arribar a un acord unànime on cadascú dels delegats exposà el seu punt de vista, expressant el que ell pensava.

Un dels temes que vam tractar va ser la simbologia. El Bloc Nacionalista Valencià som respectuosos i seguirem sent-ho amb tots els símbols del País, però això no significa que anem a renunciar als nostres: “MÉS PAÍS, MÉS VALENCIÀ”.

Tot aquest dilema no ha estat per part del BLOC, ve d’altres, que es pensen que per governar ens han d’implantar la seua simbologia.

Nosaltres continuarem lluitant per a que hi haja igualtat de condicions, igual que nosaltres respectem altres símbols que ens respecten els nostres.

La direcció del partit encapçalada per Enric Morera, nombrat de nou Secretari General del Bloc Nacionalista Valencià i Diputat a les Corts Valencianes, va rebre el 75% del recolzament dels delegats.


INAGURACIÓ V CONGRÉS: JOAN FRANCESC
INFORME POLÍTIC DEL NOSTRE SECRETARI GENERAL ENRIC MORERA
EL NOSTRE REGIDOR JOSEP VICENT FERRER FENT INTERVENCIÓ AL CONGRÉS

ELS NOSTRES DELEGATS AL CONGRÉS

REPRESENTATS D’ALTRES PARTITS A L’ACTE DE CLOENDA
CLAUSURA V CONGRÉS DEL BLOC