El passat dijous 17 de desembre el Bloc de Sollana presentà una moció en defensa del Riu Xúquer i seguint l’ideari de “Xúquer Viu” de preservar un cabdal mínim per al nostre riu i evitar les extraccions il.legals d’aigua pels regadius de Castella la Manxa. La moció no fou admesa a tràmit per a la seua votació pels vots conjunts del PP i PSOE de Sollana.
Amb aquest vot en contra a tràmit d’aquesta moció per part del PSOE de Sollana, i sense cap explicació, aquest partit local fa cas omís de les directrius generals del PSPV en matèria ambiental marcades per Francesc Signes.
No és la primera vegada que l’alcaldessa Alícia Hervàs rebutja mocions que el Bloc comparteix ideològicament amb el PSOE. Fou el cas de la moció “A favor de la dignitat del professorat valencià i en contra de la política educativa de Font de Mora”. Aquesta moció també fou rebutjada a tràmit gràcies al PSOE de Sollana i la seua l’alcaldesa, la qual governa en minoria en Sollana amb l’ajuda antinatural però inestimable del PP.

Executiva local del Bloc de Sollana