Ja fa quasi tres setmanes del 22 de Maig, quan es van celebrar les passades eleccions locals i autonòmiques. Des del Bloc-Compromís agrair a les 301 persones que van dipositar la seua confiança en la nostra candidatura local i a les 319 que votaren per la candidatura autonòmica. Gràcies a tota eixa gent, perquè d’eixa forma hem consolidat el nostre regidor i ens sentim més forts i amb més ganes de treballar en aquesta nova legislatura. I, a més, hem aconseguit més de 175.000 vots autonòmics i 6 diputats a les Corts que estaran treballant per una política més transparent i democràtica, lluitant contra la corrupció i la falta d’honradesa del govern valencià.


Una legislatura nova que s’encetarà el proper dissabte 11 de Juny. El dissabte coneixerem qui serà el pròxim alcalde de Sollana i quina serà la composició de l’equip de govern. Tot pareix indicar que el partit que més vots ha obtingut a les eleccions, el Partit Popular, formarà govern, en solitari o junt als Independents. El Partit Popular ha manifestat que el poble vol que governen ells per haver sigut la llista més votada. Però, què passava quan guanyava el PSOE i ells governaven junt als Independents? Aleshores no era important que governara la llista més votada?


Bé, passe el que passe, nosaltres continuarem fent la oposició que hem fet fins ara, una oposició constructiva i presentant tot tipus de mocions i propostes que busquen el benefici dels ciutadans. Propostes que estaran basades en fer més fàcil la vida diària del ciutadà. Així com també, oposant-nos a eixes iniciatives de malbaratar diners en grans obres que no són necessàries en aquesta època de crisi econòmica, on els diners no sobren, i han d’invertir-se en facilitar la vida de la gent.