Molt bon dia a tots i totes. Gràcies a tots els que esteu hui ací presents. Primer que res, m’agradaria felicitar a Vicent Codoñer que acaba de ser nomenat alcalde. Des del Bloc-Compromís esperem que faça una bona gestió i que actue sempre pensant en el benestar dels ciutadans.
Nosaltres, com a partit minoritari, estem molt contents de continuar 4 anys més en l’ajuntament i és, per això, que des d’ací volem donar les gràcies a tota la gent que ha dipositat la confiança en la nostra candidatura. Així com també, a tota la gent que ha votat Compromís a nivell autonòmic pels magnífics resultats obtinguts. Ara tenim 6 diputats a les Corts que faran tot el possible per denunciar la corrupció i la falta de transparència del govern valencià.
Durant la última legislatura, nosaltres no s’hem quedat dormint en aquesta cadira de regidor i hem fet una oposició constructiva basada en la presentació de moltes mocions sobre diferents aspectes. En aquesta nova legislatura venim més preparats i amb més ganes de portar endavant les nostres propostes i facilitar la vida quotidiana dels ciutadans, perquè al cap i a la fi, això és el que preocupa a la gent. Nosaltres no anem a ser partidaris de malbaratar els diners públics en grans obres, més que res, perquè en els temps que corren, no estem per a tirar els diners. Preferim que eixos diners es destinen a fer-li més fàcil el dia a dia a les persones.
Com no, continuarem defensant la utilització i normalització del valencià a l’administració pública, així com a tots els nivells educatius. Continuarem estimulant la cultura al poble i l’associacionisme local. I seguirem defensant les polítiques que cuiden, respecten i milloren el nostre territori i els nostres paratges, en definitiva, el medi ambient.
Des d’ací agrair a tots els que han format junt a mi la nostra llista municipal per l’esforç i treball que han fet durant la campanya, sobre tot als joves de la nostra llista.
I per últim, desitjar la millor de les sorts al nou equip de govern i esperem que cumplisquen punt per punt el seu programa electoral. Moltes gràcies.