1. Moció demanant la dimissió de la Delegada del GovernDescarrega-la ací Resultat 1ª votació: 4 a favor (PSOE i BLOC), 4 en contra (PP) i 3 abstencions (Independents). Resultat 2ª votació, el mateix. Decideix el vot de qualitat de l’alcalde, per tant no s’aprova la moció.
  2. Moció de rebuig a la reforma laboral del Govern d’EspanyaDescarrega-la ací Resultat: 7 a favor (PSOE, Independents i BLOC) i 4 en contra (PP). S’aprova la moció.
  3. Moció contra les retallades del Consell de la Generalitat ValencianaDescarrega-la ací Resultat: 7 a favor (PSOE, Independents i BLOC) i 4 en contra (PP). S’aprova la moció.
  4. Moció demanant la modificació del Reial Decret 4/2012 per al pagament als proveïdors dels ajuntamentsDescarrega-la ací Resultat 1ª votació: 4 a favor (PSOE i BLOC), 4 en contra (PP) i 3 abstencions (Independents). Resultat 2ª votació, el mateix.  Decideix el vot de qualitat de l’alcalde, per tant no s’aprova la moció.
  5. Moció per elaborar un Pla d’Ocupació Local amb els ingressos provinents de l’augment de l’IBI imposat per lleiDescarrega-la ací Resultat: 4 a favor (BLOC i Independents) i 7 en contra (PSOE i PP). No s’aprova la moció.
  6. Moció reivindicant el corredor ferroviari mediterraniDescarrega-la ací Resultat: 11 a favor (PP, PSOE, Independents i BLOC). S’aprova la moció.