El passat dijous 19 de juliol es va celebrar el ple ordinari de l’Ajuntament de Sollana. En eixe mateix ple es van debatre i votar totes les mocions dels grups polítics com es va acordar al ple extraordinari. La primera moció presentada per nosaltres en ser votada va ser la moció presentada per adherir-se al manifest d’escola valenciana la qual va ser aprovada amb els vots a favor de BLOC-Compromís, PSOE e Independents i l’abstenció del PP. 
La segona moció que es va examinar i votar fou la presentada per exigir el pagament de l’IBI a l’Esglèsia Catòlica pels béns no dedicats al culte. Aquesta moció també va ser presentada pel grup municipal socialista i, per tant, va obtenir els vots a favor del PSOE i del BLOC-Compromís. Per altra banda, el PP votà en contra i els regidors d’Independents van votar individualment (el regidor Benito en contra, el regidor Fernández a favor i el regidor Baldoví abstenció). En resum, la moció va obtenir 5 vots a favor, 5 en contra i 1 abstenció, per tant, com hi havia empat va decidir el vot de qualitat de l’alcalde que va ser en contra, el que determinà la no aprovació de la moció.
A continuació, es va votar la moció en defensa de la nostra diputada a les Corts, Mireia Mollà i per demanar la dimissió de Rafael Blasco. Aquesta moció no va ser aprovada pels vots en contra de PP i Independents. 
Les següents mocions en passar a debat van ser les relacionades amb la cerimònia d’acolliment civil, els matrimonis civils i els soterrars civils. Es va aprovar per unanimitat la moció per aprovar la regulació dels matrimonis civils, cerimònies d’acolliment de xiquets i soterrars civils. Respecte a les altres dos mocions, es va acordar per tots els grups deixar-les sobre la taula per estudiar-les conjuntament i aprovar-les més endavant per unanimitat.
A banda de les mocions, el nostre regidor J. Vicent Ferrer va demanar a Intervenció de l’Ajuntament de Sollana informació sobre el deute de la Generalitat Valenciana amb el nostre Ajuntament. Segons l’informe d’Intervenció, la Generalitat Valenciana deu un total de 373.761,86 € al poble de Sollana que corresponen a  deutes amb data des de 2007 fins 2011. Amb aquesta informació, el nostre grup presentà una proposta de resolució a la que es van sumar Independents i PSOE per demanar a la Generalitat Valenciana que pague el que deu al nostre Ajuntament. Aquesta proposta va ser presentada per assumptes d’urgència al ple i va ser aprovada per unanimitat i el PP va demanar la seua adhesió. Aquesta proposta de resolució amb l’informe d’Intervenció podreu trobar-los a l’apartat “Mocions 2011-2015”.
Per últim, també al punt d’assumptes d’urgència, el nostre grup presentà una última moció EN  CONTRA  DE  LA  MODIFICACIÓ  DE  LA LLEI  7/1985,  REGULADORA  DE  LES  BASES  DEL  RÈGIM  LOCAL que també podeu trobar a l’apartat “Mocions 2011-2015” de la nostra web. Aquesta moció va ser aprovada amb els vots a favor de PSOE, Independents i BLOC i els vots en contra del PP.