La setmana passada la Coalició Compromís va publicar a la seua web (http://coaliciocompromis.net/info/documents/sous-publics/) els sous dels seus diputats a les Corts Valencianes, al Congrés dels Diputats, així com els dels regidors municipals a València, Torrent o Burjassot.

El grup municipal de Sollana també ha volgut exercir la transparència i fer pública aquesta informació, és per això que tant a l’adreça anterior com al nou apartat de la nostra web (http://sollana.compromis.net/info/sous-publics/) podeu consultar les retribucions del nostre regidor.

Esta acció de Compromís forma part de la campanya per augmentar la transparència en tots els àmbits de la vida pública que la coalició ha posat en marxa i en la que s’inclou també la pàgina web volemsaber.com per a tramitar preguntes de la ciutadania a les institucions.

En este sentit Ferri ha assenyalat que “la transparència és una primera garantia per a avançar en el bon govern, ja que dificulta les pràctiques irregulars o abusives. No obstant això, en estos moments els governs de les nostres institucions no garanteixen eixa transparència perquè sembla que no els interessa arrancar d’arrel la corrupció”.

Per a revertir esta situació des de Compromís s’està elaborant una proposició de llei sobre transparència i govern obert en col·laboració amb els ciutadans, que estan fent arribar les seues aportacions a esta llei a través de volemsaber.com.