En l’actualitat, Compromís es troba immers en la construcció de les seues estructures comarcals i locals que culminarà amb la creació del Consell General de Compromís, màxim òrgan de decisió. Amb això, la coalició passarà de ser merament electoral a ser una coalició política estable.

En les pròximes setmanes, aniran constituint-se les estructures comarcals de Compromís. A la nostra comarca, s’uniran en Compromís per la Ribera Baixa tots els militants del Bloc,  Iniciativa i Verds de la comarca, així com les persones que s’han apropat al moviment sense pertànyer a cap dels partits de la coalició, és a dir, adherint-se directament a Compromís.

Al mes de febrer serà el torn dels col·lectius locals. Al nostre poble, constituirem Compromís per Sollana integrant en un mateix col·lectiu els militants sollaners dels tres partits i les persones que simpatitzen amb la coalició però no vulguen pertànyer a cap dels tres partits en específic. Per a participar en la creació de Compromís per Sollana haureu de militar en qualsevol dels partits integrants de la coalició o adherir-se directament a Compromís. Si voleu adherir-se a Compromís seguiu el següent enllaç i empleneu el formulari: http://sollana.compromis.net/sumat/ T’esperem!