#PrimàriesCompromís

Fa uns dies arrancaren les #PrimàriesCompromís, un procés de democràcia interna on fem partícip tota la ciutadania en la tria de la nostra llista per a les eleccions europees. Les primàries consisteixen en dos votacions: una per al cap de llista i altra per a la resta de la llista. Els militants i simpatitzants de Compromís ja formen part del cens per poder votar en les primàries però tu també pots participar. Si tens més de 16 anys, ets valencià i vols més democràcia a Europa? Aleshores i tant que pots votar. Només has d’inscriure’t al cens de les primàries de Compromís a través del formulari electrònic o emplenant el formulari escrit i lliurant-lo a una seu de Compromís o enviant-lo per mail a C/ Sant Jacint, 28 entresol – 46008 València. Tens de temps fins al 9 de març. Així que afanya’t i convida a totes les teues amistats perquè també participen amb tu a triar els representants de Compromís 😉

La votació pot ser per correu, presencial o per internet. La votació electrònica estarà oberta des del 17 al 19 de març. Per correu podràs fer-ho des del 14 al 20 de març i la votació presencial serà el 21 de març. A Sollana tindrem la mesa electoral a la nostra seu perquè pugueu votar de forma presencial el 21 de març. Anna Adsuar, Àngel Simón i Carles Orobal conformaran la mesa. Vos esperem el 21 de març! 

Ara TU decideixes Europa!

+ INFO: https://coaliciocompromis.net/primaries/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *