Resultats eleccions europees

Gràcies als 252 sollaners i sollaneres que confiàreu el passat 25 de maig en Compromís-Primavera Europea. El nostre col·lectiu està molt content amb aquests resultats que ens consoliden com la tercera força política més votada a Sollana. De les passades eleccions europees de 2009 amb 55 vots i un 2,42% hem passat a 252 vots i un 12,68% en aquestes eleccions.

Amb l’entrada del nostre candidat Jordi Sebastià al Parlament Europeu, Compromís està present a totes les institucions i, per tant, també ho esteu vosaltres. Compromís continuarà treballant per defensar els valors de la democràcia participativa, l’honestedat, la transparència, el valencianisme i l’ecologisme. I com Jordi ja va prometre als llauradors sollaners, defensarà a Brussel·les els interessos de la nostra agricultura.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *