Candidatura Compromís Sollana

Ahir dissabte per la vesprada el nostre col·lectiu va celebrar una Assemblea Oberta per ratificar la candidatura de Compromís per Sollana i el Romaní a les properes eleccions municipals proposada per l’Executiva Local.

El procés de confecció de la llista ha passat per diferents fases, amb la participació dels militants i simpatitzants del col·lectiu i ara ha sigut ratificada en un acte obert a totes i tots els sollaners.

Consolidem així la nostra candidatura, formada per un equip inicial de sis persones compromeses amb canviar el poble i tornar el somriure a Sollana. Presentem un equip perquè per a governar cal un equip i no només un candidat. D’esta manera Vicent, VeroCarlosLupe, Pau i Glòria formen un grup divers de persones treballadores, preparades i implicades en construir amb la resta de sollaners un poble millor.

Sis somriures, un equip per canviar Sollana.

Josep Vicent Ferrer

Verónica Tortajada

Carlos Orobal

Lupe Ferrer

Pau Estarlich

Glòria Bosch

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *