Joves-PV-Compromis-logo-big

 Joves PV-Compromís Sollana- El Romaní

Anterior logotip del Bloc Jove Sollana

El Bloc Jove de Sollana va ser creat el passat març de 2011 per un grup de joves del poble que volien formar part d’una organització juvenil valencianista i d’esquerres i, des d’aleshores, és la única associació de caire juvenil que consta al registre d’associacions de l’Ajuntament.

En aquell moment el panorama polític al País Valencià demostrava que els polítics que ens governaven eren incapaços de gestionar els recursos públics de forma eficient prioritzant el benestar comú de tots els ciutadans. Clarament, el nostre país necessitava un canvi profund, un canvi en la forma de fer política del que voliem ser protagonistes.

En 2014, el Bloc Jove va obrir un procés d’apertura a tot el jovent valencianista al seu Xè Congrés, on es va triar Quique Castelló com a nou Secretari General i Joves PV-Compromís com a nou nom de l’associació.

Defensem la nostra terra, la nostra llengua, el nostre teixit productiu i tradicions. Sabem sobre quines arrels s’assenta el nostre futur. Nosaltres serem els que patirem o ens beneficiarem de les polítiques que es fan hui.  Per això, Joves PV-Compromís té molt a dir a Sollana i El Romaní, té molt a dir al País Valencià. I tu tens molt a dir amb nosaltres.

Fem política, fem democràcia, fem convivència. Fem Sollana

Ens trobaràs a:

Facebook: Joves PV-Compromís Sollana – El Romaní

Correu electrònic: blocjovesollanaelromani@hotmail.es

Més info