Des de Compromís per Sollana sempre hem tingut clar que el poble que farem el farem entre totes i tots. Hem reclamat uns pressupostos més participatius i més transparència, que facilite la informació dels ciutadans i la comunicació amb els seus representants.

Per això presentem les nostres ferramentes de participació, que permeten a qualsevol sollaner i sollanera establir una via de contacte directe amb nosaltres, a través d’Internet, aprofitant el potencial de les noves tecnologies (les TIC). Dos portals interactius que et permeten fer propostes per a millorar el poble o col·laborar en el nostre programa participatiu.

#MilloremSollana és un Mapa Interactiu, on pots marcar quin lloc del poble es pot millorar i fer la teua proposta o denuncia, de forma molt intuïtiva.
http://propostes.compromis.net/sollana

Portem temps treballant en el nostre programa electoral, però estem segurs que tens moltes idees per fer un poble més viu, per això les recollim a la nostra web, on, a més, pots votar les propostes de la resta de veïns.
http://sollana.compromis.net/participa

I per finalitzar, conscients que l’accés a Internet no és universal al nostre poble, també estarem este dissabte dia 28 a la Plaça Major, a partir de les 10:30, per recollir les teues idees, propostes i denuncies en una bústia física. Passa la veu!