Des de Compromís volem agrair a les 413 persones que van dipositar la seua confiança en la nostra candidatura local i a les 674 que votaren per la candidatura autonòmica el passat 24 de maig.

Gràcies a vosaltres ens consolidem com a tercera força política en el nostre municipi i en les Corts Valencianes, i ens heu fet co-partícips del canvi a les nostres institucions. Ens heu donat la possibilitat de dur un canvi i hem pres eixa responsabilitat. En eixa direcció hem treballat i anem a continuar fent-ho, amb més forces que mai per fer tot el que estiga al nostre abast perquè l’Ajuntament torne a ser la teua casa.

Amb els vostres vots heu compost unes institucions plurals que van a necessitar el diàleg i el consens per a la seua governabilitat, la qual cosa considerem no sols positiva, sinó necessària. Per això l’acord de govern que hem firmat juntament amb PSPV-PSOE i Independents per Sollana va més enllà de la investidura, on votarem Juan Roda per a l’alcaldia, i el repartiment de responsabilitats.

Signatura de l'acord de govern pels caps de llista de les tres formacions
Signatura de l’acord de govern pels caps de llista de les tres formacions

El document signat, que podeu consultar ací, contempla la creació de la Junta de Govern, l’elaboració conjunta dels pressupostos municipals i incrementar la freqüència dels Plenaris. Tot açò amb la intenció d’assegurar que les decisions importants es prenguen entre totes i tots i mantenir tant a la resta de partits com a la ciutadania informada. A més, l’acord inclou una sèrie de mínims programàtics com són un Pla d’Ocupació Local, fer les gestions possibles per retornar l’EPA a Sollana i la creació del Consell de Comerç Local, d’entre altres.

Des de la Tinença d’alcaldia, el nostre regidor Josep Vicent Ferrer i la resta de militants de Compromís per Sollana anem a vetlar pel compliment d’aquests compromisos i treballarem des de les responsabilitats que ens han sigut assignades per fer un poble millor, un poble amb futur.

Com hem dit volem que l’Ajuntament torne a ser la teua casa i per això establirem un horari d’atenció ciutadana perquè ens pugues trobar personalment i formular-nos les teues queixes i suggeriments. Tanmateix, continua disponible la nostra ferramenta en línia Millorem Sollana, on podeu marcar a un mapa interactiu les vostres idees i les vostres denuncies.

Quedem a la vostra disposició.