El canvi ‘va de bo’. Ja s’ha formalitzat en la configuració de l’Ajuntament i en la formació de les Corts, amb la posterior la pressa de possessió del President de la Generalitat i per últim el nomenament del Consell.

Gràcies a vosaltres hem arribat molt lluny i podrem condicionar les polítiques que a partir d’ara es prenguen, algunes de forma directa, altres a través del diàleg amb la resta de formacions. Ja hem assentat les bases dels que van a ser els nostres objectius, com són els mínims programàtics de l’acord de govern que firmàrem a Sollana amb el PSPV i Independents i l’Acord del Botànic signat amb PSPV i Podem, garantint així que la nostra acció dels governs en coalició estiga definida des d’un principi.

Al nostre poble hem adquirit les responsabilitats en Educació, Urbanisme i obres públiques, Promoció socio-econòmica, Cementeri, Parcs i jardins, Obres i serveis i Infraestructures urbanes i agràries. El nostre regidor Josep Vicent Ferrer no estarà sol, anem a seguir treballant com un equip en totes estes competències.
Vos recordem que l’horari d’atenció a l’Ajuntament és els dimecres i dijous d’11 a 13 h.

A més ens congratulem pel nou Consell, un govern paritari i que compta, a proposta de Compromís, amb Mónica Oltra a la Vicepresidència, Polítiques Inclusives i Igualtat; amb Rafa Climent a la Conselleria d’Economia (abans alcalde de Muro i impulsor de l’economia del bé comú), Vicent Marzà en Educació, Esports i Investigació (docent, defensor de l’escola pública i en valencià) i Manuel Alcaraz en Transparència. Tots han demostrat amb la seua trajectòria el seu compromís i la seua capacitat per a dialogar.

Vicent Marzà, nou Conseller d'Educació, Investigació i Esports
Vicent Marzà, nou Conseller d’Educació, Investigació i Esports

Especialment confiem en treballar mà a mà amb el conseller Vicent Marzà, per unir tota la força i el potencial des de la Generalitat i des de l’Ajuntament per millorar l’educació pública al nostre poble i treballar contra el fracàs escolar amb una escola i un institut més inclusius i facilitant que les xiquetes i  els xiquets tinguen accés al material escolar i una alimentació completa. La seua voluntat per dialogar des del primer dia amb la comunitat educativa ja és un gran pas enfront del tracte que fins ara han rebut i ha assumit consensuar la data de l’inici de curs com a primer repte de la legislatura.