Benvingudes i benvinguts de nou!

Hem actualitzat les seccions fixes de la web amb la informació més recent i n’hem afegit de noves. A més hem re-organitzat els menús desplegables per oferir-te una navegació més intuïtiva i que trobes allò que estàs buscant. Des de la pàgina principal pots accedir a tots els racons de la web de forma directa, des de l’apartat de transparència fins a les nostres ferramentes de participació ciutadana, passant per les mocions que hem presentat o les campanyes que hem organitzat.

 

Encara anem a afegir més informació i actualitzarem la secció de mocions, però us hem volgut presentar les novetats perquè aneu familiaritzant-vos amb la nova estructura.

 

Als apartats d’Informació i Transparència pots trobar qui som i quin és el nostre organigrama, així com consultar les retribucions que rep el nostre representant electe a l’Ajuntament o l’acord de govern signat amb PSPV i Independents.
També pots contactar amb nosaltres per diverses vies, bé siga de forma personal o telemàtica, i ací pots trobar cadascun dels canals perquè tries el que consideres més adient. Si tens alguna idea o denúncia sobre Sollana i El Romaní, o alguna suggerència que fer per al nostre programa electoral, dirigeix-te a l’apartat Actúa, i si vols unir-te a la gran família compromesa, clica en Suma’t i et rebrem amb els braços oberts i un gran somriure.

web

Recordeu que també podeu accedir des dels vostres smartphones i altres dispositius mòbils a la versió adaptada de la nostra web.

Sempre ens vas a tindre a tansols un click.

webmobil